cursa dels bombers de lleida

cursa dels bombers 13Aquest passat cap de setmana, 5 membres de l’associació es van desplaçar a Lleida a participar a la CX  CURSA BOMBERS DE LLEIDA. Aquest any es van superar els 2500 inscrits de l’any anterior, ere un circuit bastant planer i adient per a poguer fer alguna marca personal. 
Els temps dels nostres socis va ser: M.A. Gallego:37’33”, JC Rosello: 38’03”, Alex Lòpez 42’41” (marca personal), Jordi Puigdengoles 42’48” (marca personal) i Anton Boqué 44’48″(marca personal).
Aprofitar per animar a la gent de la Conca perquè vagi aquest pròxmi Diumenge a Blancafort, on es celebrarà la primera mitja de la Conca de Barberà, La mitja de Blancafort, ja sigui a participar corrent o animant als corredors que la faran.  Salut i cames!!
Mes informacio www.mitjablancafort.cat

About atletismeaeblancafort

Fomenta l’activitat física i esportiva No té ànim de lucre Som aficionats o practicants de diferents esports com atletisme, ciclisme, excursionisme, duatlons, triatlons i altres activitats de forma lúdica i "no professional".
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.