Marato de Barcelona

marato barcelona 13marato barcelona 13'El passat diumenge 17 de març l’AE Blancafort va tornar a fer representació, un total de 7 socis (l’Arnau,el  Jordi Paz, el Jesus, la Lidia, el Victor, el Billy i el Juanra) es van desplaçar a la capital del Barcelonés per correr una cursa amb molt de renom  a nivell estatal i també internacionalment, la marató de Barcelona. A Primera hora ja s’havia d’estar apunt ja que a les 8:30 del matí es donava el tret de sortida on no i hauria volta enrrere a aquets 42,195 km de distància de cursa.
La mèteo no va acompanyar gaire als participants, ja que en alguns trams del recorregut va estar plovent, tot i aixns els núvols i les precipitacions no van impedir que alguns dels carrers de la ciutat estiguessin farçits de públic que animaven als més de 18.000 atletes i que es disfrutava de un ambient únic a la ciutat,  el recorregut era un circuit tancat on la sortida i la arribada era plaça espanya.
Els nostres socis del AE van demostrar  un cop més que están a la alçada de assolir el repte de acabar una marató, el primer de arribar va ser l’Arnau amb un temps de 2h43’, seguit del Jesus 2h55’, el seguent va ser el Victor 3h seguit del Juanra i el Billy 3h16’, finalment van arribar el Jordi Paz i la Lidia 3h33’ i 3h48’ respectivament.
Després de la cursa els socis no van poder desaprofitar la oportunitat de la trobada i es van desplaçar a St.Sadurní  amb els familiars i amics per gaudir tots plegats de un bon dinar i una bona experiencia.

About atletismeaeblancafort

Fomenta l’activitat física i esportiva No té ànim de lucre Som aficionats o practicants de diferents esports com atletisme, ciclisme, excursionisme, duatlons, triatlons i altres activitats de forma lúdica i "no professional".
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.