1era. MITJA DE BLANCAFORT

mitja blancafort'''Després de mesos de intensa preparació, es va celebrar finalment el passat Diumenge la I Mitja Marató de Blancafort. Una iniciativa de l’Associació Esportiva Blancafort amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i l’Ajuntament de Blancafort.
En un esplèndid matí de primavera un total de 79 corredors van participar en la prova. Quan passaven 10 minuts de 2/4 de 10 del matí es va donar el tret de sortida en una plaça dels Arbres amb gran afluència de públic i especialment guarnida i equipada per a la ocasió. La cursa va fer primerament una volta per les a fores del poble fins d’intersecció de les 4 carreteres ( km 1) on van enfilar direcció a l’Espluga de francolí fins al km 4,5 o va fer mitja volta i tornar a les 4 carreteres. El segon tram va pujar fins a la coneguda com la Costa del Pastoret al km 4,5 de la carretera del cap del coll ( o carretera dels Omells ) on tornaren a girar per arribar de nou al km1 per arribar fins ala població de Solivella. Allí feien mitja volta i encaraven el tram final de baixada fins tornar a la plaça dels arbres de Blancafort. Tot i ser un circuït no circular, amb constants anades i tornades i una orografia amb constants pujades i baixades, que sovint no acaba de ser de l’agrad de alguns participants en aquest tipus de disciplina, l’organització va apostar per aquest recorregut potenciant així el paisatge de la comarca i que els espectadors al mateix temps poguessin veure passar els corredors fins a 3 vegades sobretot a les 4 carreters que estava farcida de gent.
En quan les classificacions de la prova Joan Rosich del Club atlètic Santa Coloma va obtenir la victòria amb un esplèndid temps de 1h 11 min 57 seg seguit de prop per l’atleta local Josep M Pijuan amb un temps de 1 h 13 min 29 seg i en 3a posició va quedar el reconegut atleta Bartolomé Serrano amb un temps de 1 h 14 mini 28 seg. Pel que a la part femenina representa la primera en arribar va ser Ester Montosa ( Splot Cat Sabadell) amb un temps de 1 h 21 min i 29 seg seguida de Carmen Ballesteros amb un temps de 1 h 32 min 14 seg i en 3a posició Núria Ramirez amb un temps de 1 h 34 min 17 seg. En quan a premis també van rebre reconeixement entre altres Carroceries Toni coma club amb major nombre de participants o l’AE Blancafort com a club amb millor classificació a la general.
L’organització d ela prova fa una valoració altament positiva de com ha nat la prova, que si bé no va assolir les previsions d’assistència prevista inicialment, ha estat molt ben acollida tant per tothom qui hi ha participat o col·laborat com pel mateix poble de Blancafort que es va bolcar majoritàriament en la seva organització o simplement assistint de públic.
Des de l’associació Esportiva Blancafort volem agrair una vegada més a tothom qui es ha ajudat com a patrocinador, col·laborador, voluntari o participant i que sense ells ens hagués estat totalment impossible organitzar aquest prova i que hagi sortit tant i tant bé. Son coses com aquestes les que ens animen a seguir endavant i tornar-ho a provar el pròxim any.
Podreu trobar classificacions i fotografies a la web www.mitjablancafort.cat o al Facebook de I Mitja marató Blancafort o al de l’associació esportiva Blancafort.
Finalment volem donar tot el nostres suport a tots aquells que van participar a la Marató de Boston i que va acabar d’una manera tant poc desitjada. Estem amb vosaltres!!!

About atletismeaeblancafort

Fomenta l’activitat física i esportiva No té ànim de lucre Som aficionats o practicants de diferents esports com atletisme, ciclisme, excursionisme, duatlons, triatlons i altres activitats de forma lúdica i "no professional".
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.