Canicross de l’Anoia

Aquesta setmana l’aeblancafort es va desplaçar a Igualada a fer l’últim canicross de la temporada, i a tancar també la copa catalana que estava seguint!!
Marxem a les 8:00h cap allà, al arribar ja veiem tot el moviment que hi ha; molts gossos i moltes persones (acompanyants, corredors, organitzadors, etc.) l’arc de sortida muntat, preparat per quan ens faci falta i això que encara falta mes d’1h per a que comenci. Nosaltres anem a per la rutina; passar el control veterinari, agafar el dorsal, i com sempre, a saludar els companys que hem coincidit a cada cursa de la copa.
A l’hora de la veritat la Pika i jo escoltem 4 consells que dona un veterinari de la cursa i les característiques de la mateixa, després cap a la sortida i a esperar el tret.
La cosa comença molt be, sortim dels primers i no hi ha massa moviment de gossos, això ens ajuda ja que la Pika i jo només pensem en córrer, ja que a les altres teníem un petit problema. Agafem una carretera més o menys d’1km i després ja comença la cosa seria, agafem una pujada de terra bastant costeruda i llarga uns 4km, es aquí on la gent es comença a posar al seu lloc, nosaltres anem a la nostra i només ens interessa arribar a dalt el mes aviat possible, ho anem intercalant entre córrer i caminar, al arribar dalt de tot ja només ens queda baixar i fer uns petits desnivells per uns corriols i és aquí on la Pika és la “reina”, baixem bastant ràpids i pel camí anem adelantant altres gossos que durant la pujada ens havien passat, cap al final el terreny ens afavoreix es amb una lleugera pujada on els altres gossos més grans els costa i nosaltres venim en un bon nivell i un bon ritme, tornem a donar a la carretera del principi i ja només ens queda una recta asfaltada per acabar-la.
Al arribar ens diuen que hem sigut quarts amb un temps de 48:15min.
Només ens queda donar les gracies a l’organització per muntar una cursa tant guapa i un recorregut increïble, intercalant camins, vinyes, corriols, i fins i tot un cim!!, també donar les gràcies a la Pika per fer que això dels canicrossos fos una manera d’entendre’ls ja que fins ara no em pensava que un gos et fes passar tants bons moments, MOLTES GRACIES PIKILLLLL!!!

About atletismeaeblancafort

Fomenta l’activitat física i esportiva No té ànim de lucre Som aficionats o practicants de diferents esports com atletisme, ciclisme, excursionisme, duatlons, triatlons i altres activitats de forma lúdica i "no professional".
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Canicross de l’Anoia

 1. Piju EL GRAN says:

  ohhh!!!!

  Estimat germà, després d’aquestes paraules d’amor dedicades a la nostra filla, hem estat apunt de deliberar al teu favor, però……. ens hem sentit tan apartats en aquestes vivències que has escrit en aquestes cròniques que no creiem convenient que hagis de continuar corrent amb ella, perquè on som nosaltres? qui s’aixecava aviat per a que la Pikill participés?, qui l’alimentat?, l’ha entrenat?, dit això, et fem saber que estàs nominat per abandonar el món del canicross el proper any.

 2. Gumer says:

  Cunyiiii!!!
  Després de llegir la teva crònica la Pika m’ha insistit molt en dir-te que ella s’ho passa super bé amb el seu padrinet corrent pels camins i corriols, que ha sigut una molt bona experiència i que sens dubte vol continuar disfrutant de les curses.
  Gràcies pels ànims, ja saps que a ella li encanten els mimitos. (això ho dic jo que sóc sa mare!!!, jijiji)

 3. Mindundio says:

  Quina llàstima que s’hagi acabat això del canicros, ara que ja ho teniam per la ma.. jeeje!
  Tot i això heu acabat fent molt bon paper; 4 posició a l’última carrera, felicitats Pikill!! ..ah si, i a tu també… d’això… com es diu, aquell que treu la llengua darrere la pika… ah si! Jordi! jeeeje!!

  SALUT!