10km de celler (ALEMANIA)

david porras alemanya 1El David un soci de l’ae… els seus amics que estan d’erasmus per alemania, va aprofitar per portar el colors de l’ae.. molt lluny. Van fer la cursa de Celler, un poble que esta al costat de Hannover, amb un dia no se si normal per la epoca o no, pero amb molt de fred.
A la cursa i havia moltissima gent, tot i les inclemencies del temps, ja que fins i tot estava nevant!! hi havia recorreguts per a tots els tipus de 5, 10, 15 i fins i tot 20km. La gent segons el recorregut sortia en diferenta hora.
Ells per la seva banda s’ho van passar d’allo mes be, al final tots van fer el repte que tenien pensat i tots van arribar al final.
El recorregut era bastant planer, i no tenia gaires complicacions, tret de la neu, jajajja! el mes raro de la cursa va ser al final, van donar com un tipus d’aquarius on podies triar calent o fred, pero despres de 10 km no van donar res de menjar ” no fos cas que es congeles, jajjajaja”
Bueno al final una matinal de puta mare, i cap a casa a recuperar una mica de calor.

About atletismeaeblancafort

Fomenta l’activitat física i esportiva No té ànim de lucre Som aficionats o practicants de diferents esports com atletisme, ciclisme, excursionisme, duatlons, triatlons i altres activitats de forma lúdica i "no professional".
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.