mitja marato de cambrils i 10km, mitja marato del prat

mitja marato cambrils 2013Aquesta setmana vam tindre repressentacio a varies mitjes i 10km, tant de la comarca com de fora la comarca!
Hi va haver socis de l’aeblancafort (Arnau, David i Joan Carles) acompanyats pel Jesus de ”carrosseries toni” que es van animar a fer la mitja marato de Cambrils i els 10km de la mateixa. 
Van agafar un dia asolellat i amb gens de vent, raro perque a la costa … el recorregut començava a prop de l’estacio de renfe i anaven direccio cap al port maritim on ja no deixarien de veure el mar, ja que agafaven la carretera de la costa direccio cap a Vilafortuny, alli farien un gir de 180º i tornarien per la mateixa direccio cap a la liniea d’arribada. Alli acabarien els que feien la cursa de 10km, els de la mitja havien de fer 2 tombs amb aquest recorregut, que no tenia cap complicacio ni gaire desnivell.
Altres socis (Victor i Juanra) van anar a fer la mitja marato del Prat de Llobregat que era la primera vegada que es feia, tambe els va fer un bon dia.
Sortien de la poblacio del Prat on farien 2.5km per dins la poblacio, mes o menys, despres ja marxarien direccio cap a l’aeroport on des del km 5 al 15, seria el mateix recorregut marxant per una banda i tornan per l’altra. Aquest tros el farien pels voltants de les pistes d’aterratge dels avions, fins i tot arribant gairebe a l’altura de la terminal nova ”l’espassa”. Del km 15 al 21 anirien per les afores de la poblacio, fins arribar a la linia d’arribada.
El recorregut de les mitjes maratons acostumen a ser bastant planes com podreu comprovar, sempre hi ha alguna exepcio pero aixo no vol dir que siguin facils, ja que acabes molt castigat ja que son per esfalt i els genolls acaben carregats.
Recordar que fem la 1er mitja marato de la conca, mes informacio: www.mitjablancafort.cat

About atletismeaeblancafort

Fomenta l’activitat física i esportiva No té ànim de lucre Som aficionats o practicants de diferents esports com atletisme, ciclisme, excursionisme, duatlons, triatlons i altres activitats de forma lúdica i "no professional".
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.