mitja marato de balaguer i 10km

mitja marato balaguer 2013L’AEBlancafort torna a pujar al podi a la mitja marató de Balaguer
Un any mes, uns quants companys del club, van ser a la mitja marató ciutat de Balaguer, una cita obligada any rera any. Una vegada mes, el groc ha estat en lo mes alt del podi, amb el company Albert Ferré, que en el seu debut a la distancia de mitja marató, va aconseguir el millor temps de la seva categoria, quedan primer a 1 Masculí. Els demés corredors del club, van fer molt bons resultat, tenin en compte el vent que feia la tornada mes dura de lo normal. Destacar el fantastic temps de l’Arnau 1:18 i la seva 8° posició de la general absoluta.
Enhorabona a tots companys!
Demés resultats:
Victor 1:23:40
Albert 1:29:56
Manel  (10 km) 39:45
Patrocinadors: CARROCERIES TONI, TUGA WEAR
Recordar que us esperem a tots i totes el 14 d’abril a la 1° MITJA MARATÓ DE BLANCAFORT, I PRIMERA MITJA DE LA CONCA DE BARBERÁ.
SALUT!!!

About atletismeaeblancafort

Fomenta l’activitat física i esportiva No té ànim de lucre Som aficionats o practicants de diferents esports com atletisme, ciclisme, excursionisme, duatlons, triatlons i altres activitats de forma lúdica i "no professional".
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.